Poeisz-foto-clubactie

Mooie opbrengst Jeugdsponsoractie Poiesz voor Oer 't Net


Zaterdag 19 april was het zover, het grote Jeugdsponsoractie slotgala. Hier werden de uitslagen bekend gemaakt voor alle clubs die mee hebben gedaan aan deze actie. De meiden die mee hebben geholpen aan deze actie dmv huis aan huis verkoop en verkoop op zaterdag in de Poiesz winkel te Kollum, waren deze avond van de partij met 2 begeleiders.

Tijdens het gala traden meerdere artiesten op waaronder Flemming, Stefania en Antoon. Naarmate de avond vorderde nam de nieuwsgierigheid naar het eindbedrag steeds verder toe. Uiteindelijk werd de cheque in ontvangst genomen en werd het bedrag bekend. En wat voor een bedrag! 

De jeugdsponsoractie heeft uiteindelijk €790,- opgeleverd! Een fantastisch bedrag waar we ontzettend blij mee zijn en die ten goed zal komen aan onze club. Bij deze willen we iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze actie hartelijk bedanken!


Lees Meer
logo-volleybal

Fantastische opkomst bij ledenvergadering Oer 't Net


Fantastische opkomst bij geslaagde Ledenvergadering volleybalvereniging Oer't Net


Afgelopen woensdagavond was de Algemene Ledenvergadering van volleybalvereniging Oer't Net uit Ee en Engwierum. Dat deze vereniging groeit en bloeit was ook dit keer weer te zien aan de opkomst. Bijna 50 leden en ouders van leden waren aanwezig.
De voorzitter opende de vergadering en heette een ieder welkom en gaf aan dat het sleutelwoord van het afgelopen seizoen Groei was. Groei in vele opzichten.
Financieel staat de vereniging er ook goed voor, maar de penningmeester gaf aan dat we kritisch moeten blijven op de kosten. En dat gaan we dan ook doen als vereniging.
Bij het punt bestuurswissel werd afscheid genomen van secretaris Sipke Hansma. Sipke ontving een ovationeel applaus van de aanwezigen, als dank voor zijn inzet de afgelopen 5 jaar.
Jolanda Kingma gaat het stokje overnemen van Sipke. Het bestuur is blij dat Jolanda, met al haar bestuurlijke ervaring, zitting neemt in het bestuur.
Een vast punt op de agenda zijn de teamverslagen. Ieder team deed een verslag van het afgelopen seizoen, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkeling van de teams, hoe ze presteren, hoeveel plezier ze hebben gehad en hoe vaak ze bij de Mac zijn geweest. Uit de verslagen bleek ook dat er 2 teams kampioen zijn geworden dit jaar (Meisjes C en de Meisjes B) en dat het voor Heren 1 nog even spannend is of dit team kampioen is geworden. Dit wordt door de voorzitter van de OVK, dhr. M.P. Prins bekend gemaakt op het slotfeest.
Het bestuur had 16 mededelingen voor de aanwezigen. Volgend seizoen worden er 11 teams ingeschreven. Worden er nog 2 trainers gezocht voor komend seizoen. Is de vereniging enorm trots op haar sponsorgroep: Meubelbeslag XXL, Hoveniersbedrijf Ate Wiersma, Financieel Advies Corry Alting, Oosterhof Holman, Mechan Noord en Hoektrans.

Om 21.15 uur sloot de voorzitter de vergadering en bedankte de aanwezigen voor hun aanwezigheid en hun inbreng. Na afloop werd er nog volop nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Lees Meer
Volleybal-traine_20240328-134215_1

Wouter de Vries verlengt contract bij Volleybalvereniging Oer 't Net


Wouter de Vries verlengt contract bij Volleybalvereniging Oer't NetDat de volleybalvereniging Oer't Net uit Ee en Engwierum flink in de lift zit, dat is inmiddels bekend. De reden hiervan is dat de club flink investeert in bevlogen en kwalitatief goede trainers. Dit is volgens het bestuur van de vereniging de basis van het succes en de groei van de vereniging.
Daarom zijn we als vereniging maar wat trots dat we kunnen melden dat trainer Wouter de Vries uit Kollum, zijn contract met een jaar heeft verlengd. Wouter de Vries is inmiddels een aantal jaren verbonden aan de vereniging en voelt heel goed aan wat deze dorpsclub nodig heeft. Ook de spelers van Oer't Net Heren 1 en de speelsters van Oer't Net Dames Recreanten zijn maar wat blij met de verlenging van het contract. We zien ontwikkeling bij de spelers en bovenal plezier tijdens en na afloop van de training en dat is natuurlijk het belangrijkste. Oer't Net Heren 1 heeft het hele seizoen bovenin meegedraaid in de competitie en tijdens de laatste wedstrijd moet worden beslist of de kampioensvlag kan worden gehesen. Dit zou een mooie kroon zijn op het werk van Wouter de Vries.Vanaf komend seizoen gaat Wouter ook het talentvolle Dames Nevobo team onder zijn hoede nemen. De afgelopen twee seizoenen heeft Reina Loonstra dit team onder haar hoede gehad en heeft zij ervoor gezorgd dat dit team zich dit jaar moeiteloos staande heeft gehouden in de 3de klasse. Een heel mooi resultaat, waar we als vereniging trots op kunnen zijn. Wouter gaat dus het stokje overnemen van Reina Loonstra en we hebben er alle vertrouwen in dat Oer't Net Dames 1 zich verder zal gaan ontwikkelen en misschien over een paar jaar op de deur van de 2de klas kan gaan kloppen. 

Lees Meer
volleybal-2-8-december

Vrijdag 8 december Volleybalwedstrijd met Muziek


Aanstaande vrijdag vindt er een Volleybalkraker plaats in de Jister te Ee. Alle topvolleyballers uit Ee zijn aanwezig. Met gezellige muziek als afsluiter!

Wedstrijd begint om 20 uur. 

Lees Meer
Foto-clinic-1

Clinic Sjanet Wijnia bij Oer 't Net groot succes


 Clinic Sjanet Wijnia bij Oer't Net groot succes

Leerzaam, leuk, spannend en super, dat waren de woorden die de meiden van volleybalvereniging Oer't Net na afloop van de clinic zeiden.
Het bestuur van de volleybalvereniging had kunnen regelen dat Sjanet Wijnia op vrijdag 10 november naar Ee afreisde om een clinic te geven aan twee teams van volleybalvereniging Oer't Net in Ee. Sjanet Wijnia speelt zelf bij VC Sneek, het team dat vorig jaar landskampioen is geworden. En wat is het dan leuk dat je tips krijgt, van een speelster die op het allerhoogste niveau in Nederland speelt.

Eerst was het de beurt aan de meiden Oer't Net MB1. Zij zijn vooral bezig geweest met passing en de set up. Twee belangrijk onderdelen van het volleybal. Wat mooi om te zien was, dat Sjanet aandacht had voor alle meiden, dat ze iedereen persoonlijke tips gaf om nog beter te worden. Na een uur sloten de meiden Oer't Net Dames 1 aan bij het team en was er aandacht voor het mentale stuk van volleybal. Hoe gaan topsporters daarmee om en hoe maak je elkaar beter tijdens een wedstrijd. Sjanet gaf aan dat ze bij VC Sneek duidelijke afspraken maken aan het begin van het seizoen en dat ze elkaar daar op aanspreken. Dat elkaar feedback geven tijdens de wedstrijd belangrijk is omdat je allemaal hetzelfde doel hebt. Op de foto kun je zien dat de meiden vol aandacht waren, naar wat Sjanet hun te vertellen had op het mentale gebied.

Hierna was het de beurt aan de dames van Oer't Net om de clinic te volgen. Zij kregen tips over het bovenhands serveren en over hoe de ideale smash eruit ziet. De tijd vloog voorbij en op het einde nodigde Sjanet alle deelnemers uit om op 9 december naar Sneek te komen om een wedstrijd van VC Sneek te komen zien. Iedereen zei natuurlijk ja op dat aanbod.
Tot slot werd Sjanet bedankt voor de mooie clinic en voor de vele tips. Nadat ze de bloemen had ontvangen uit handen van het bestuur, kreeg ze applaus van de meiden, maar ook van het publiek dat in grote getal naar het dorpshuis was gekomen. 

Lees Meer
image00_20231108-133317_1

Nieuwe shirt's Mix-team volleybalvereniging Oer 't Net


Nieuwe shirts Mix-team volleybalvereniging Oer't Net
Vorig jaar meldden zich 14 enthousiastelingen aan als lid van volleybalvereniging Oer't Net. Na een aantal trainingen, kwam het verzoek om ook wedstrijden te gaan spelen. En dat betekent dat er nieuwe shirts en broekjes geregeld moesten worden. Eén telefoontje naar Beeno Oldenhuis van Pommeq uit Munnekezijl. Pommeq is een toonaangevende leverancier, als het gaat om machines en onderdelen voor de aardappel, uien en wortel techniek in de ruimste zin van het woord. Beeno geeft aan: Het enthousiasme van dit jeugdige team, spreekt mij erg aan, volleybal is een laagdrempelige sport en daarom draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Als dank voor dit mooie gebaar ontving de sponsor een boeket bloemen uit handen van het bestuur en een levensmiddelenpakket van het team. En dat het team nog maar veel plezier en successen mag beleven in dit nieuwe tenue. 

Lees Meer
logo-volleyba_20231104-105437_1

VC SNEEK KOMT NAAR EE!!


Lees Meer
logo-volleybal

Volleybalvereniging Oer 't Net bij RÛNWEI SPORT


 Volleybalvereniging Oer't Net uit Ee bij RTV NOF

Het succes van volleybalvereniging Oer't Net blijft ook bij de lokale media niet onopgemerkt. RTV NOF heeft de vereniging uitgenodigd om haar verhaal te vertellen in de studio. Hierbij de link waarbij je kunt luisteren (Runwei Sport zondag 15.00 - 16.00 vanaf minuut 7:20 tot 21:00) naar het verhaal van Foppe Marten de Haan (jeugdzaken) en Klaas Sipma (voorzitter) over de volleybalvereniging.https://www.rtvnof.nl/uitzending-gemist/uitzending-gemist-editie-noardeast-fryslan-dantumadiel/?day=zondag&id=10

Lees Meer
volleybal-plaatj_20230914-112034_1

Ledenstop Volleybalvereniging?


 Ledenstop volleybalvereniging?Volleybalvereniging Oer't Net in Ee groeit als kool. De afgelopen jaren zijn er steeds meer leden bij gekomen. Van jong tot oud. Inmiddels kent de vereniging 5 jeugdteams in de leeftijd van 5 tm 14. En daarnaast nog eens 4 senioren teams. Een NEVOBO damesteam dat officiële wedstrijden speelt, een dames recreantenteam, een heren recreantenteam en vers van de pers een gemengd team. Dit gemengde team gaat vanaf dit seizoen ook competitie wedstrijden spelen.De vereniging koerst dit jaar op 100 leden af. Daarmee zijn we bijna de grootste volleybalvereniging in voormalig Dongeradeel. Dus je kunt wel raden wat de doelstelling is van onze vereniging. Daarom gaan we ledenwerfacties doen, zo gaan we rond Sinterklaas het Pipernút-toernooi organiseren voor alle jeugd van de basisschoolleeftijd. Nadere info hierover volgt.Ook gaan we bezig met een kledinglijn, het doel is dat alle leden straks in een sportieve outfit in Ee en omstreken rondlopen.
Ook zullen we in gesprek gaan met het dorpshuis, dit is nu onze trainingslocatie, omdat we door het groeiende aantal leden, ruimtegebrek hebben. Wellicht dat het plafond kan worden verhoogd, de kleedkamers kunnen worden uitgebreid, de douches kunnen worden uitgebreid. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.Zoals je kunt lezen zijn we volop bezig met deze bruisende vereniging. Mocht je ook zin hebben om te gaan volleyballen, of je kent iemand die het leuk vindt om te spelen, geef dat dan door aan een van de bestuursleden. Alvast bedankt.Een sportieve groet van het bestuur van Oer't Net
Jarina Veendorp, Afke de Vries, Sipke Hansma en Klaas Sipma

Lees Meer
Screenshot-volleybal-28-april

Vrijdag 28 april Volleybaltoernooi in de Jister


Geef je tekst hier ...

Lees Meer